Reacties van gasten

Tineke en John Bronner Bakker, Blokker

Meermalen per jaar kun je ons zeker een weekje in het gastenverblijf Buiten Beeld aantreffen. Even weer opladen in de stille Achterhoek. Fietsen, slapen, kaasje eten, biertje drinken en zorgen dat de buitenhaard blijft roken. Gastvrijheid troef daar. Een aanrader voor stiltezoekers! Voor natuurliefhebbers, foietsers en wandelaars. En voor mensen die houden van het maken van buitenvuurtjes...

Jos Koevoet, Amsterdam

Al sinds enkele jaren kom ik graag in het stilte stulpje Buiten Beeld. De omgeving en de bewoners van ’t Slot zorgen er voor dat je echt een aantal dagen 'Buiten Beeld' kunt zijn. De omgeving is inspirerend om beeldend bezig te zijn. Menig creatief idee heb ik in deze omgeving al geconcretiseerd!  

Josien Bergsma Almen

Mijn man en ik hebben genoten van de tuin en haar beelden. Ieder kunstwerk heeft zo zijn eigen plek en is waard om er even bij stil te staan. De beelden worden heel natuurlijk opgenomen in de tuin. Die tuin is ook zeker een wandeling waard. En de koffie met de zelf gemaakte  walnotenlikeur, geserveerd bij Het Glazen Huis smaakte ons goed!

Gerrit en Thea

Wat hebben we weer genoten in Wichmond. Heerlijke wandelingen gemaakt en de 8 kastelen route gefietst. Dichtbij staat kasteel Hackfort, waar je heerlijk kunt eten en wandelen. En natuurlijk de gastvrijheid van Pierre en Margareth. Klasse. Nogmaals BEDANKT

Gr Gerrit en Thea

Beoordelingen Booking.com

Veel gasten boeken via de website Booking.com Beeldend Buiten. De beoordelingen zijn te lezen via de link Beeldend Buiten reviews. Beeldend Buiten is in 2017 beoordeeld met een Booking.com Award. Met een beoordelingscijfer van 9,5. Daar zijn we bijzonder trots op! 

Buiten en Beleven