Gastenverblijf

 

Ons gastenverblijf is een sfeervol tweepersoons vakantiewoninkje. De ligging achter op ons erf staat garant voor alle privacy die je je wenst. Twee grote terrassen rondom de woning zorgen ervoor dat er altijd wel een zonneplaatsje te vinden is. Ons gastenverblijf is met veel zorg en liefde ingericht en voelt als een unieke ‘plek om te zijn’.  

 

Het appartement heeft een kleine woonkamer, een keukenhoek met alle voorzieningen, een tweepersoons slaapkamer en een douche/toilet. Via de openslaande deuren kom je in de omzoomde boomgaard. terrasstoelen en een parasol nodigen uit tot lekker zonnen en tot laat in de avond te genieten van de meest prachtige zonsondergangen, waar deze plek om bekend staat. Vogels hoor je alom en in het broedseizoen kun je via twee webcams (waarvan er eentje staat opgesteld in het appartement) 24/7 mee leven met onze jonge steenuilen en torenvalken. Als je geluk hebt lopen de reeën of de ooievaars op de grasvelden rondom ons erf. Het gastenverblijf beschikt over uitstekende WIFI.

Voor je eigen fiets is er voldoende plaats in de garage.Voor je boeking kijk verder op de pagina huurvoorwaarden of op booking.com Beeldend Buiten.

 

 

Buiten en Beleven